Kinderreading

Het verhaal van….
Ieder kind heeft zijn eigen, unieke verhaal. Een eigen innerlijke wereld waar zich van alles afspeelt, bewust of onbewust.
Voor ouders is deze binnenwereld soms een groot raadsel. Een bekende uitspraak van ouders is dan ook:  ‘ik wil wel eens weten wat in het hoofd omgaat’.
Een kinderreading kan hierbij helpen.

In deze vorm van reading, maak ik op afstand contact met de aura van een kind en ga ik samen met hem/haar op zoek naar antwoorden. Kinderen vertellen, via hun eigen energie, over hetgeen dat hen bezighoudt. Vaak via metaforen zoals vliegende schepen, prinsessenjurken.
Fysiek merken kinderen niets van een reading op afstand. Alles is op energieniveau. Zij hoeven niet naar de praktijk en zijn in hun eigen omgeving.

De verhalen geven inzicht in de belevingswereld van het kind, maar zijn ook een spiegel naar de omgeving waarin zij opgroeien. Kinderen bepalen (onbewust) de koers en vertellen hetgeen wat voor hen belangrijk is.
De vrijgekomen informatie op energieniveau, wordt vertaald naar het hier en nu.
Een reading biedt nieuwe inzichten en geeft handvatten aan ouders. 

Hooggevoeligheid
In de huidige generatie, groeien veel kinderen op met een extra gevoeligheid voor de omgeving. Soms is er zelfs sprake van paranormale waarneming.
Voor ondersteuning en vragen bij hooggevoeligheid en/of paranormale begaafdheid, kunnen ouders (en kinderen) ook terecht bij de praktijk.

Een kinderreading is een aanvulling op en nooit bedoeld als vervanging van reguliere gezondheidszorg of jeugdzorg.