Kinderreading

Het verhaal van….
Ieder kind heeft zijn eigen, unieke verhaal. Een eigen innerlijke wereld waar zich van alles afspeelt, bewust of onbewust.
Voor ouders is deze binnenwereld soms een groot raadsel. Een bekende uitspraak van ouders is dan ook:  ‘ik wil wel eens weten wat in het hoofd omgaat’.
Een kinderreading kan hierbij helpen.

In deze vorm van reading, maak ik op afstand contact met de aura van een kind en ga ik samen met hem/haar opzoek naar antwoorden. 
Kinderen vertellen, via hun eigen energie, over hetgeen dat hen bezighoudt. Vaak via metaforen zoals vliegende schepen, prinsessenjurken.
Fysiek merken kinderen niets van een reading op afstand. Alles is op energieniveau. Zij hoeven niet naar de praktijk en zijn in hun eigen omgeving.

De verhalen geven inzicht in de belevingswereld van het kind, maar zijn ook een spiegel naar de omgeving waarin zij opgroeien. Kinderen zijn goudeerlijk, ook in de energie. Dit kan voor ouders soms confronterend zijn.

De vrijgekomen informatie op energieniveau, wordt vertaald naar het hier en nu.  Kinderen bepalen (onbewust) de koers en vertellen hetgeen wat voor hen belangrijk is. 
Een reading biedt nieuwe inzichten en geeft handvatten aan ouders. 

Een kinderreading is een aanvulling op en nooit bedoeld als vervanging van reguliere gezondheidszorg of jeugdzorg. Een kinderreading valt buiten de vergoedingsmogelijkheden van de zorgverzekeraar.