• Ik ben terechtgekomen bij Paulien omdat ik nieuwsgierig was naar wat een Reading en Healing inhouden, het was onbekend terrein voor mij. Paulien heeft alles duidelijk uitgelegd en de eerste keer een Reading gedaan. Wat zij daarbij kon voelen, klopte helemaal. Heel bijzonder. Daarna heeft Paulien 2 keer met een Healing op het thema gewerkt dat bij mij naar voren was gekomen. Deze sessies hebben bij mij een bepaalde bewustwording op gang gebracht en hebben mij geholpen om te beginnen bepaalde oude patronen los te laten. Hiervoor ben ik Paulien dankbaar.

  Irene Reading & healing
 • Ik heb een aantal sessies bij Paulien gedaan. Heerlijk rustgevend, even een pauze in mijn hoofd. Dit gevoel bleef lang hangen, tot lang na de sessie. Paulien wees mij op processen in mijn denken waar ik mij niet van bewust was, maar wel de oorzaak van veel stress. Dit was fijn. Door bewustwording is bij mij een hoop in gang gezet. Ik ga niet langer over mijn grenzen heen en pak veel meer mijn rust op een dag. Dank je wel Paulien.

  Maaike Healing
 • We zagen veel opstandig gedrag bij onze zoon, maar wisten niet waar het vandaan kwam. Alles wat wij probeerden, werkte niet. Paulien is toen aan de slag gegaan met een reading op afstand. Heel bijzonder wat daaruit naar voren kwam. Ze kwam met dingen die niet in ons opgekomen waren, maar voor ons zo goed werken. Mika zegt nu soms vanuit zichzelf dat zijn hoofd vol zit, waardoor hij ons de ruimte geeft om hem te helpen. Zo fijn!

  Moeder Mika Kinderreading
 • Ik heb een afspraak met Paulien gemaakt omdat ik al een poosje niet lekker in mijn vel zat. Dat gevoel kon ik niet verklaren. Ik hoopte dat Paulien mij daarmee kon helpen. We begonnen met een gesprek en daarna een behandeling. Ze vertelde waar en wat ze voelde. En ook wat ze behandeld had. Mijn benen en voeten waren weer warm geworden. Ook snapte ik na het gesprek waar ik aan werken mag, waardoor ik bepaalde dingen los kon laten. Hierdoor ben ik weer blij en tevreden in het leven gaan staan.

  Marian Healing
 • Ik zat in een heftige periode van veel ziek en zeer in mijn gezin en in onze families. Paulien kwam op mijn pad en ik gunde me dit als een cadeau aan mezelf. Ik heb Paulien als zeer kundig ervaren, ze is een heel warm en zuiver persoon. Ik heb tijdens de healings veel gevoeld, veel gezien (ik ben kleurgevoelig), maar ook een heerlijke ontspanning ervaren en er toch juist veel energie van gekregen. Ik heb bijvoorbeeld Reiki weer opgepakt en ben intuïtief mandala's gaan kleuren. En overeind gebleven in een bizar heftige tijd. Bedankt Paulien, dat je me in mijn kracht hebt gezet.

  Anselma Healing
 • Bij Paulien binnenkomen is vertrouwd, rustig en ontspannen. Ze draagt een rust met zich mee waar je in mee gaat. Vraag me niet wat ze doet en hoe ze het doet, maar ik voel me iedere keer heerlijk ontspannen. Ik ga me steeds meer verdiepen in haar verhalen en kan daardoor meer loslaten en ontspannen. Na een sessie kan Paulien heel veel vertellen, soms een beetje chaotisch en onsamenhangend (dat zegt ze zelf ook hoor ;-)) Ze vertelt wat ze voelde en wat ze zag, en daar mag je zelf mee doen wat je wilt. Op zo'n moment hang ik aan haar lippen, vind het reuze interessant en wil graag weten wat het allemaal betekent en wat ik ermee kan. Ik vind het een heerlijk uurtje voor mezelf, vind mijn innerlijke rust en kan er weer even tegenaan.

  Mirjam Healing
 • Paulien is een begaafde aurareader en zij kan je moeiteloos in begrijpelijke (!) woorden vertellen wie je bent en waar je jezelf nog in de weg zit. Ze reikt je hierbij aan waar je veranderingen kunt aanbrengen in je gevoel, gedrag en leven om diegene te worden wie je in essentie bent zodat je precies weet waar de (vaak onbewuste) blokkades zitten die dit op dit moment tegen gaan. Wat fijn is aan haar sessies is dat ze ondanks haar spirituele gevoeligheid met beide benen op de grond staat en dat ze met nuchterheid en humor het gesprek aan gaat. Ik heb mij heel erg veilig en gezien gevoeld door haar. En merk dat ik na de sessie als vanzelf door de processen gegaan ben die zij tijdens de reading al benoemde. Het was net alsof doordat zij dingen helder wist te maken voor mij deze als vanzelf in beweging kwamen in mij en datgene wat ik zelf tot dan toe niet kon zien nu onderdeel werden van mijn proces van healing. Ik wil haar hiervoor bedanken en hoop via deze recensie dat ik ook anderen enthousiast kan maken om een readingssessie bij haar te doen want het geeft je ongelooflijk veel inzicht wat ervoor zorgt dat je leven een hele andere en veel mooiere wending kan nemen!

  Maria Reading