• Ik zat in een heftige periode van veel ziek en zeer in mijn gezin en in onze families. Paulien kwam op mijn pad en ik gunde me dit als een cadeau aan mezelf. Ik heb Paulien als zeer kundig ervaren, ze is een heel warm en zuiver persoon. Ik heb tijdens de healings veel gevoeld, veel gezien (ik ben kleurgevoelig), maar ook een heerlijke ontspanning ervaren en er toch juist veel energie van gekregen. Ik heb bijvoorbeeld Reiki weer opgepakt en ben intuïtief mandala's gaan kleuren. En overeind gebleven in een bizar heftige tijd. Bedankt Paulien, dat je me in mijn kracht hebt gezet.

  Anselma Healing
 • Ik heb een aantal sessies bij Paulien gedaan. Heerlijk rustgevend, even een pauze in mijn hoofd. Dit gevoel bleef lang hangen, tot lang na de sessie. Paulien wees mij op processen in mijn denken waar ik mij niet van bewust was, maar wel de oorzaak van veel stress. Dit was fijn. Door bewustwording is bij mij een hoop in gang gezet. Ik ga niet langer over mijn grenzen heen en pak veel meer mijn rust op een dag. Dank je wel Paulien.

  Maaike Healing
 • Ik heb een afspraak met Paulien gemaakt omdat ik al een poosje niet lekker in mijn vel zat. Dat gevoel kon ik niet verklaren. Ik hoopte dat Paulien mij daarmee kon helpen. We begonnen met een gesprek en daarna een behandeling. Ze vertelde waar en wat ze voelde. En ook wat ze behandeld had. Mijn benen en voeten waren weer warm geworden. Ook snapte ik na het gesprek waar ik aan werken mag, waardoor ik bepaalde dingen los kon laten. Hierdoor ben ik weer blij en tevreden in het leven gaan staan.

  Marian Healing
 • Bij Paulien binnenkomen is vertrouwd, rustig en ontspannen. Ze draagt een rust met zich mee waar je in mee gaat. Vraag me niet wat ze doet en hoe ze het doet, maar ik voel me iedere keer heerlijk ontspannen. Ik ga me steeds meer verdiepen in haar verhalen en kan daardoor meer loslaten en ontspannen. Na een sessie kan Paulien heel veel vertellen, soms een beetje chaotisch en onsamenhangend (dat zegt ze zelf ook hoor ;-)) Ze vertelt wat ze voelde en wat ze zag, en daar mag je zelf mee doen wat je wilt. Op zo'n moment hang ik aan haar lippen, vind het reuze interessant en wil graag weten wat het allemaal betekent en wat ik ermee kan. Ik vind het een heerlijk uurtje voor mezelf, vind mijn innerlijke rust en kan er weer even tegenaan.

  Mirjam Healing