Energetische Therapie

Uit je hoofd, in je hart.
Soms zijn er momenten dat je het even niet meer weet.  Je blijft malen, hebt een continu gevoel van onrust of durft geen beslissingen te nemen.
Als mens zijn wij heel goed in denken. Maar gaandeweg vergeten we te voelen en te ervaren wie we daadwerkelijk zijn. We raken steeds verder van onszelf verwijderd. We kunnen lastiger bij ons gevoel komen en hebben zelfs moeite met het ervaren of uiten van onze emoties.

Energetische therapie is erop gericht om evenwicht te brengen tussen het bewuste en onbewuste. Dit kan door middel van het menselijk energieveld, je aura. 
Elke vezel van ons lichaam kent zijn eigen unieke trilling en staat direct in verbinding met ons psyche en ziel.
Gedachten en emoties worden hierin onbewust opgeslagen.
Door het opslaan van ervaringen, ontstaan kleine blokkades. Wordt er te veel opgeslagen? Dan kan de energie niet meer stromen en stagneert de levensstroom. Er ontstaan klachten zoals:

  • Piekeren/vol hoofd
  • Spanningshoofdpijn
  • Spanning in het lichaam
  • Gevoel van onrust/stress
  • Geen beslissingen durven nemen
  • Gevoel jezelf kwijt te zijn geraakt

Als energetisch therapeut maak ik de blokkades vrij, vertaal ik het onbewuste en geef ik inzicht in jouw persoonlijke levensvragen. Dit doe ik door middel van een healing of een reading.
Ik werk intuïtief. Dat betekent dat ik mij tijdens een consult afstem op jouw energieveld en dat ik mij laat leiden door hetgeen dat naar voren komt.

Naast het energetische therapie, bied ik ook ondersteuning bij hooggevoeligheid en paranormale waarneming.

Energetische therapie valt onder de complementaire zorg. Het is een aanvulling op en is nooit bedoeld als vervanging van reguliere gezondheidszorg